Незабавна проверка предизвика публикация на Plovdiv24.bg, свързана с в междублоковото пространство

...
</TD
>Незабавна проверка предизвика публикация на Plovdiv24.bg, свързана с в междублоковото пространство
Коментари Харесай

Отстраняват нередности след сигнал на Plovdiv24.bg

Незабавна инспекция провокира обява на Plovdiv24.bg , обвързвана с в междублоковото пространство наоколо до детска градина " Перуника ".

Свързахме се с ръководителя на плана Диляна Тодорова, с цел да разберем ще бъдат ли взети ограничения по случая. Тя към този момент се бе срещнала със сигнала и отговори следното:

" Видях публикацията и персонално отидох да направя инспекция. Напръсканата тенис маса ще бъде изчистена. Действително два от уредите са с нарушена целокупност. Изпълнителят на плана беше с мен на инспекцията, той също установи нередностите и ще се наложи да се боядиса отначало. "

Тодорова изрази оптимизъм, че в случай че времето бъде хубаво, до края на тази седмица проблемите ще бъдат отстранени. 

Тя посочи, че този под обект е въведен в употреба и е завършил, само че това са  към този момент случили се неща след това.

" В интервала на устойчивост непрекъснато ще има такива неща, само че ще ги отстраняваме навреме ", добави тя.

Ръководителят на плана добави, че не е планувана ограда, която да ограничи достъпа.

" Водихме диалози с кмета на регион " Централен " да заложим средства, само че не се знае дали от бюджета на Община Пловдив или от този на региона. Нямаме го като активност от плана и аз нямам опция да го изисквам по различен метод.

Според нея е въпрос на обмисляне е и слагането на уреди за спорт. 

" Допълнително би трябвало да се вземе решение какъв ще е спортът, да се начертае игрище и да се доставят уреди, само че на по-късен стадий. Смятам, че този регион се облагороди доста. "

Припомняме част от читателския сигнал по тематиката.

" Ремонтът на тази зона продължава над година и половина, защото не пребивавам в квартала, а единствено взимам детето си от детската градина. не мога да посоча точни дати. Тенис масите бяха инсталирани в края на есента и към този момент са ръждясали по металните " мрежи " и ръбовете.

Едната е неизползваема. защото е напръскана цялата с гума от настилката. положена по площадката - опитано е да се почисти, само че несполучливо. Фитнес уредите ги инсталираха в края на лятото. като наподобяват много постоянни, само че за жалост боята е обелена и имат тук-там наслойка.

Едната от двете чешми /до лоста/, преди да е проработила, към този момент е счупена - коритото е отделено от основата. Масата на беседката е от водо устойчив фазер, а към беседката изобщо не е построен подстъп и би трябвало да се гази през градинката. Кошчетата са толкоз добре инсталирани, че се клатят с 2 пръста. 

За похлупак, жител е паркирал ремарке на тротоара, препречващ пътя на хора и колички. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР